Priser og kostnader 

Prisen på produktene er oppgit i norske kroner (NOK) og vises inkl. merverdiavgift. Totalkostnaden, inkludert avgifter og leveringskostnader vil vises før man går til betaling i kassa. Vi krever betaling ved bestilling. Det kan i visse situasjoner bli gitt mulighet for faktura.All betalingen blir behandlet av iZettle, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for VISA og Mastercard/Eurocard. Kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk.Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer og tjenester på siden.

Avbestilling/Reklamasjon/Angrerett 

Skulle du ønske å avbestille varen før den er sendt kan du kontakte Ingvild Dyrnes Storeng på ingvild@sminkemagi.no eller på telefon 411 73 495. Er varen allerede sendt gjelder angretten iht forbukerkjøpsloven.

Skulle det foreligge en mangel ved varen, skal du innen rimelig tid (etter at den er oppdaget) kontakte Ingvild Dyrnes Storeng på ingvild@sminkemagi.no eller på telefon 411 73 495. Du vil da få beskjed om videre forløp. Du finner reglene om reklamasjon i Lov om Forbrukerkjøp.

I følge angrerettsloven gjelder angrefristen i 14 dager etter at varen er mottatt.

Følgende regler gjelder:

Du forplikter deg til å returnere varen i like god stand som når du fikk den.

Varen kan ikke være brukt. Vi gjør oppmerksom på at forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering ikke omfattes av angreretten.

Om varen skades eller forsvinner på grunn av uforsiktighet, mister du angreretten

Varen skal returneres på din egen bekostning, uskadet i originalemballasjen innen 14 dager etter at du har mottatt den.

En retur kan ikke sendes som postoppkrav.

Angreretten gjelder ikke:

Dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

Varer der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake

Varer som raskt forringes fysisk

Produkter som er forseglet av hygieniske grunner, der forseglingen er brutt

Sammen med varen skal du legge ved et utfylt angrerettskjema. Dersom du ikke skal ha mottatt angrerettskjema sammen med varen eller i e-post med bestillingsbekreftelsen utvides angreretten med 3 måneder. Angreretten gjelder kun ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke.